Bentzon Trio & Signe Juhl
Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!


Det kan være svært at skille skidt fra snot, når vi dagligt tæppebombes m. løfter og floskler om nye supertalenter fra musikkens verden. Talentshows, X-factor, PR-maskineri, diverse ekspertudtalelser m.m. kan let forvirre, når man alligevel sidder tilbage med en halvflad fornemmelse efter at have hørt oraklet……..
Det risikerer man ikke m. Signe Juhl + Bentzons trio.
Her er der ikke plads til, at amatørerne boltrer sig. Her er derimod et ægte, gennemuddannet sanger-naturtalent med tårnhøj bevidsthed om vokal-instrumentale muligheder og virkemidler. Dertil evne og vilje til at opsøge og udforske de veje, der bidrager til dannelsen af en personlig stemme, der brænder igennem og som man genkender på stedet.
Signe har stemme og talent til hvad som helst. Hun er en ung og stilsikker dame, som bl.a. tager afsæt i nogle af de store, gamle jazzdivaer som Ella Fitzgerald, Nina Simone og Dinah Washington. Man mærker samtidig inspirationen fra den amerikanske singer-songwriter- og folk-tradition i skikkelse af f.eks. Joni Mitchell og Neil Young.
Hun viderefører denne arv mere overbevisende en nogen anden sanger i Danmark. Punktum.
Signe Juhl har endnu ikke HELT fået den plads, som hendes talent skriger på, men det er hun godt i gang med at lave om på akkompagneret af Nikolaj Bentzon Trio.


Betagende og swingende nyfortolkninger af Bentzons og Juhls fælles arvegods……..og med nerve og nærvær, som kun ægte musikalsk talent kan forløse.